Sunday, January 8, 2012

Lühikokkuvõte 2011. Aasta Detsembrikuust

Eelmise aasta detsember oli üks tore ja sündmusterohke kuu. Kõigepealt, kohe esimesel kuupäeval, oli meie teine abielu-aastapäev. Tähistasime seda head toitu süües ja filme vaadates. Panime ennast ilusasti riidesse ka ja puha. :)

Üheksandal oli Alexanderil 25. sünnipäev. Suurt tralli taas ei teinud, aga meie privaatpidu algas juba kesköötunnil! Üllatasin Alexit küünalde, kingituste ja suure kaunistatud jäätisega (ma ei jõudnud hakata ise torti tegema ja pulma-aastapäeval olime juba ühe rootsiliku külmutatud tordi söönud ka). Sõime taas head-paremat, veetsime ühiselt aega. Tore ööpäev oli!

Detsembrikuule kohaselt käisime ka kingitusi ostmas, kaunistasime kodu jõuluaja tähistamiseks, kirikus korraldati mõnus jõululõuna, võtsime osa raamatute köitmise töötoast, külas käis Alexi õde Christina ning veel palju muud. Ka kooliga sain nüüd valmis! :)

 Ning siis, 18. detsembri hommikul asusime teele Eestimaa poole! Sellest aga räägib juba järgmine postitus (siis,kui ma olen ema fotokaga tehtud pildid ka kätte saanud ;) ).


No comments: