Wednesday, March 25, 2009

Oehhh. Elu on nii kiire olnud,pole mahtigi saanud õieti hinge tõmmata. Vaheajal oli ikka iga päev mitu mitu asja vaja päeva jooksul ära teha,aga kõik oli nii vahva,sest alati on ju hea taas kohtuda inimestega,keda pole pool aastat näinud,samuti on mõnus lasta juuksuril oma peaga mässata ja armsate täditütardega on ka ikka nii tore aega veeta! :) Kusjuures,loomaaias sai peaaegu kõiki loomi näha! Isegi selliseid soojamaaelukaid nagu leopard ja tiiger. Ning lõpuks oli ka elevandimaja avatud. :)
Ja peale selle-päike on tagasi tulnud! Ja ta kiirgab juba täitsa soojalt ja kevadiselt ning ei kuku kohe pärast paaritunnist ülevalolekut silmapiiri taha. Ma armastan päikest!

Nüüd algas ka viimane veerand. Nii hea lihtsalt,kui saab üles märkida viimased kontrolltööd! Varsti-varsti ei pea enam üheski koomasarnases tunnis viibima. Huuuhhhh!
Täitsa imelik on see,et ma olen sel veerandil jälle õppima hakanud. ;D Iga päev lausa teen korralikult tööd. Eks seda soodustab teadmine,et varsti enam ei pea. Päike annab ka energiat. Ja kuna tähtajad on kukil,siis muud ei jääks üle ka vist. :D Peale selle saab ülehomme Rootsi!!! :D

No comments: