Wednesday, November 18, 2009

Eesti külaline oli väga tore. :) Meil oli koos lõbus ning õhk pakatas eestilikkusest. :D
Aga jah,kuna kõik head asjad saavad ruttu otsa,sai seegi aeg peagi läbi. Eelmine nädal oli üks suur töötegemine. Polegi nii kõvasti tööd teinud siin,iga päev peaaegu üle aja. Loodetavasti on see hea,et sai ette töötatud,siis pole kolimise tõttu nii suurt muret,kui peab mõned vabad päevad võtma.
Japp,ma kolin. :) Kaks nädalat veel siin suures linnas,siis sean end sisse mõnusas väikeses Trollhättanis. Väikeses Rootsi mõistes,sest seal on ikka vähemalt kaks ülikooli,kaubanduskeskus ja palju muud. Oma kena VAP kogudus ka,mis oma liikmete arvu ja olemise poolest Eesti oma meenutab. Nii et kodune tunne on seal. :) Üldse on see ilus roheline linn oma biogaasibusside, parkide, jõe ning palju muu toredaga. Ma usun,et seal on hea elada. :)
Eile käisin koos Alexiga IKEAs mööblit uudistamas. See oli hästi lahe,sest valik oli superhea,hinnad normaalsed ning üldse oli tore kodu planeerida. Hea oli tõdeda,et eelnevalt internetis välja valitud mööbel osutus päris elus veel paremaks. Nii et kui kõik hästi läheb,saan suure voodi, madratsi, diivani, diivanilaua ja telekalaua kuskil viie tuhande krooniga kätte. Ilus ja hea,tundub ka vastupidav. Eks see ole ju tuntud Rootsi kaup ka. ;)
Muidu sai ka 55 krooni eest seal ühe korraliku jõuluprae kartulite, üliheade lihapallide ja pohlamoosiga. Nämm-nämm.
Üldse on jõulud siin alanud. Tänavad on tulukesi täis, kuused on poodides ja kõlab jõulumuusikat. Lisaks on õhus piparkookide ja kaneeli hõngu. Mõnus. :) Lumi võiks nüüd ka maha tulla,aga eks siin "lõunas" läheb sellega veel aega.

No comments: