Monday, June 28, 2010

Ikka Eestis :)

Meie ilus Eesti suvi jätkub. Ma teen kokkuvõtted meie seiklustest siis,kui olen koju jõundud. Siis on hea pilte sorteerida ja kõik meeldejäänu kirja panna. Seni aga päikselist suve kõigile!

8 comments:

Kõrgemale.... said...

Kirjutasin ühe kommentaari juba kuid tuleb välja, et olen selle kuhugi nii postitanud, et ise ka ei tea kuhu :-) Tore, et lõpuks on suvi ka meieni jõudnud! Ja nii tore, et saate seda koos meiega nautida! Kuid üks väike küsimus tekkis - millisest kodust sa räägid? Rootsi kodust või Eesti kodust? ....õnnelikud inimesed, kodu kohe topelt!!

Heli said...

Huvitav,kus see eelmine kommentaar siis kadus? :P
Jaa,suvi on ülimõnus! Sel aastal sain ikka normaalsel ajal ujuma ka,muidu varem on alles augustis korraks vette saanud ennast kasta.
Ma rääkisin Rootsi kodust, seal on hea vaikne ja rahulik kõik üle meenutada ja pildid sorteerida- siin Eestis on ju tegemist kogu aeg kuhjaga.
Ma kuulsin,et teil on ka põnevad seiklused ja vinged ideed täideviimist ootamas! Nii vahva! Palju edu ja jõudu nendega! :)

Kõrgemale.... said...

Hei helisev Heli!!!

Küll aeg lippab kiiresti! Pidite ikka veelkord meie juurde jõudma :-( ja nüüd ongi käes aeg, millal koju sõidate. Küll on kahju...oleks tahtnud veel koos ujumas käia, jalutada, vestelda...
Loodan väga, et Teie kodutee on tore ning ma saan blogi vahendusel kõigele kaasa elada :-) muidu olen kuri :-) Rääkisime ka sinu emaga sellest...seega loodan, et oma lubadust ta peab! Sinu põnevaid seiklusi ootama jäädes, Kati

silvi said...

Aeg läheb ruttu jah,isegi ei saa aru,kuhu ta nii äkki kadus. Aga ega me ju nii kaugel ka ju ei ela,et ei jõuaks jälle külla tulla. :)
Blogiga ongi nii,et just hetkel tegeleme ja loome seda. Varsti siis saate lugeda ja kaasa elada. :)

silvi said...

haha,kuna teeme blogi,siis on ema kasutaja sisse logitud,seepärast ma siin rõõmsalt silvi nime all esinengi. :D

Kõrgemale.... said...

Hei Heli

Või ütlen sulle Silvi? :-)

Sain oodatud blogi aadressi nüüd kätte ning utsitage teda igapäevaselt ka seda täitma. Andke talle siis niipalju vabadust õhtuti, et mõned read ja pildid ka meie kõigini jõuaks!

Ja Silver pole kah kaua kirjutanud.... :-)

Heli said...

Olgu nii,utsitame! Kui kodust just internet vahepeal ära pole jooksnud. :D Aga eks siis otsime ta üles või toome uue.
Novot,täna ongi juba minek. Täitsa lõpp! Ma ise kriban ka bloogi,ei oska veel öelda,kas siiasamasse või meie pere vandramise bloogi. Ja Silverile annan ka siis käsu edasi. :D Te ise olete ka suht vaikseks jäänud. Mis see siis olgu? :D

Kõrgemale.... said...

Küll see netimutt on teil kodus alles ja suruge aga ema blogi kirjutama :-) Meie endi blogivaikust tähendab aga seda, et pole praegu korralikku matka ja reisi teinud...aga nagu on teada - augustis tuleb sinna lisa ja hunnikus seiklusi!