Monday, June 7, 2010

Me jõudsime alles täna pildid arvutisse laadida,sellepärast ei tahtnud enne reedesest jalutuskäigust jutustada. Koos piltidega on ju hulga vahvam.
Me otsustasime minna lihtsalt prügi viima,aga isegi teadmata miks jalutasime üha edasi kuni kanali ääreni ja siis mööda kanalit. Imeilus õhtu oli! Soe,sume ja suvine. Teel nägime vägevat sipelgapesa,mille saginat oli isegi kuulda, saarmast ja jänest. Meie tee viis välja suurte veelukkudeni (Slussarna), mida laevad kasutavad mäest alla ja üles sõitmiseks. Meie ajastus oli täiuslik,sest just siis,kui me seal olime,tuli üks suur õlilaev,mis meile kogu süsteemi demonstreeris. Täitsa põnev oli. :)Tagasiteel me arutasime,et selline kodulinn on küll vinge. Siin on hea elada. :)

Kahjuks ei taibanud ma laevast pilte teha,ainult filmisime. Kuid vanematest,ligi 200 aastat vanadest ja praegu veest tühjalt seisvatest lukkudest tegime küll paar pilti.
Kvaliteet pole kuigi hea,sest klõpsisime telefoniga, (ega ma ei lähe ju digikaga prügi viskama :D) aga midagi on ikka aru saada.


No comments: