Friday, April 2, 2010

Ilusaid Pühi!


Juba aprill! Mis toimub?

Sel nädalal oli meil rõõm saada kaks suurt pakki! Esimene tuli esmaspäeval,üle nelja kilo raske ja sisaldas hunniku Eestimaist kommi,shokolaadi,marmelaadi,halvaad,riideid,raamatuid ja mida kõike veel...! Vägev! Kahjuks tuli mulle mõte sellest pilti teha liiga hilja,siis kui mitmed maiustused olid juba oma tee minu ja Alexi kõhtudesse leidnud.

Teine pakk tuli kolmapäeval ja sisaldas ilusaid uusi nõusid! Me tellisime Clas Ohlsonist prae-ja magustoidutaldrikud,supikausid,teekruusid ning mahlaklaasid. Nüüd meil on iga nõu neli ja seega terve kompleks olemas! Ei peagi ainult ühe praetaldrikuga läbi ajama. :D Kogu krempel läks maksma 500 seki ringis,kojutoomine siis selle hulgas. Minu arvates päris hea hind! Nendest taipasin pilti teha ka,panen ehk kunagi siia ka selle.

Pühade puhul tulime Alexanderi vanemate ja õdede-vendade juurde külla. Pärast kolmetunnist bussisõitu,kolme ümberistumist ja vihmas kõndimist oleme siin,kõhud täis, kaardimängud mängitud ja ootame ilmselt filmiõhtut.

Sel nädalavahetuse tuleb ka üldkonverents,ootan kuidagi erilise huviga! Mul on tunne,et seekord saame kuulda eriti vaimseid ja tugevaid sõnumeid. Mõnus!

Head pühadeaega teilegi!

No comments: